Expositie in Het Zeehuis – januari en februari

“Mijn naam is Rita van Loon” Aan het woord is de nieuwste exposant van kunst in de centrale hal van Het Zeehuis, geboren in 1956 te IJmuiden, sinds 1996 woonachtig in het schilderachtige dorp Obdam, gelegen tussen Hoorn en Alkmaar.

Zij heeft zojuist haar expositie van schilderijen in gericht: van 9 januari tot donderdag 28 februari toont zij haar fotogedichten.

In 2012 ben ik begonnen met dichten en sindsdien schrijf ik over alles dat groeit, bloeit en boeit.

Ik wandel en fiets veel door de natuur en hou van fotografie. Dat resulteert dan ook regelmatig in een fotogedicht zoals er hier meerdere hangen.

Mijn eerste bundel “Recht uit het hart” is in 2013 uitgekomen en in september dat jaar mijn tweede bundel genaamd “Verre gezichten”.

Samen met een mededichter beheer ik een site voor dichters op Facebook en wel “Dichterbij Dichten”. Ook hebben wij samen een radioprogramma genaamd “Dichters A Life” dat uitgezonden wordt op Heerhugowaard A Life iedere woensdagavond van 20 tot 21 uur.

Op ritavanloon.jouwweb.nl is meer van mijn werk te bekijken.

 

De werken die hier hangen zijn te koop.

De fotogedichten op canvas van 40 bij 50 cm. : 35 euro.

De fotogedichten op canvas van 40 bij 60 cm. : 40 euro.

De fotogedichten in lijst van 40 bij 50 cm : 25 euro.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een werk stuur me dan even een mail dan kunnen we een afspraak maken in het Zeehuis.

Mijn visitekaartjes zijn in de hal te vinden.

Deel dit bericht:

Comments are closed.


RSS
Facebook
Facebook
Twitter