Expositie in het Zeehuis in November en December

Expositie in Het Zeehuis: KUNST VERBINDT.

Van woensdag 14/11 tot dinsdag 08/01/19 exposeert de kunstschool van Artiance in Het Zeehuis.

De kunstwerken die u hier ziet, zijn gemaakt door beeldend kunstenaars die de dagscholing/dagbesteding van Artiance Speciaal volgen. Artiance Speciaal is een vierjarige kunstscholing/dagbesteding voor talentvolle en gemotiveerde jonge mensen vanaf 18 jaar. Deze kunstenaars hebben een unieke kijk op de wereld, hetgeen in hun werk tot uitdrukking komt. Artiance biedt deze jongeren en volwassenen een plek aan waar ze leren vertrouwen op hun eigenheid, hun bijzondere talent binnen de wereld; waar ze zich kunnen en durven ontwikkelen. De vierjarige scholing wordt gegeven in een kleine groep, door professionele kunstenaars met ervaring en opleiding in de zorg.

Kunst is van en voor iedereen. Kunst verbindt. Grenzen vervallen. In deze moderne tijd hebben we elkaar meer dan ooit nodig. Mensen met en mensen zonder een rugzakje hebben elkaar iets te bieden.Tijdens de scholing komen beeldende technieken zoals schilderen, tekenen, grafiek, fotografie, beeldhouwen en keramiek aan bod, maar ook presentatie van het werk, keuzes maken, samenwerken en zelfstandig in een atelier werken. Er wordt ruim aandacht besteed aan kunstgeschiedenis en kunstbeschouwing en er worden musea bezocht. De kunstscholing biedt ruimte aan de verbeelding maar kadert deze ook in door structuur te bieden in de vorm van opdrachten en technieken. Belangrijk is om de eigen identiteit en uitdrukkingsvermogen in het beeldende werk te ontwikkelen en versterken.

 
De kunstuitleen
Bij Artiance Speciaal hoort de Kunstuitleen Artiance Speciaal, waar het werk van deze kunstenaars gehuurd en/of gekocht kan worden, lees meer op www.artiance.nl/speciaal/kunstuitleenHET
 
Kunstatelier
Na de kunstscholing is het mogelijk om in het werkatelier zo zelfstandig mogelijk te werken, waarbij begeleiding op maat geboden wordt en projecten en exposities georganiseerd worden.
 
Meer informatie over de Kunstschool
Stuur een mail naar Rita Nanne (r.nanne@artiance.nl). De opleidingsbrochure is op te vragen aan de balie van Artiance, Canadaplein 3 of telefonisch: (072) 5404335

 

Deel dit bericht:

Comments are closed.


RSS
Facebook
Facebook
Twitter