Wandeling I – in Oostelijke richting (5km)

Komende uit het Zeehuis linksaf. Dan bij paddenstoel 20975 rechtsaf de Korteweg in, daarna na ca. 50 meter weer rechts aanhouden. Alle zijpaden negeren en bij de kruising met de klinkerweg rechtsaf. Bij de T-splitsing rechtdoor de trap opgaan, iets rechts van paddenstoel 22911. Door het klaphek het gebied met schapenbegrazing in. Dit pad eindigt bij een T-splitsing in een dennenbosje, hier rechtsaf langs de bank BE-12. Zijpaden negeren, u verlaat het begrazingsgebied door het hek. Daarna het eerste pad naar rechts ingaan na een ruiterpad. Dit pad lange tijd volgen, bij de eerste kruising (met een klinkerweg) rechtdoor. Bij de dan volgende kruising linksaf. Dit pad volgen tot de klinkerweg, hier linksaf. De eerste weg rechtsaf (Fazantenlaan) en aan het eind de bocht volgen. Dan is bij de nu volgende T-splitsing naar rechts het Zeehuis te zien, en bent u weer teruggekeerd bij het beginpunt.

Comments are closed.


Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Instagram