Wandeling II – langs de Kerf (6 km)

Komende uit het Zeehuis linksaf. Bij paddenstoel 20975 links aanhouden. Deze klinkerweg blijven volgen. Bij het bord van de Schoorlse duinen gaat de klinkerweg over in een betonpad. Dit Pad (Blijdensteinsweg) blijven volgen. Zijpaden negeren. Bij paddenstoel 20686 linksaf de Dr. Van Steinweg in. Dit pad blijven volgen tot het wildrooster. Hier bevindt zich ook een bord met informatie over de Kerf. Hier linksaf slaan. Rechtdoor lopen tot het fietsenrek. Bij het hek rechtsaf naar de trap. Hier naar boven lopen voor een prachtig uitzicht over de Kerf. Aan de andere kant van het uitzichtspunt het zandpad volgen richting strand. Op het strand linksaf tot de eerste strandopgang (Strandslag 24 Afgang noord). Boven gekomen linksaf. Het zeehuis is vanaf hier al te zien.

Comments are closed.


Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Instagram