Wandeling III – langs de (mijmer-)koepel

Komende uit het Zeehuis linksaf. Bij paddenstoel 20975 rechtsaf de Korteweg op en daarna bij de eerste gelegenheid linksaf het bospad in. Verderop, ongeveer midden op de zandverstuiving passeer je een kruising, ga rechtdoor. Dit pad blijven volgen tot de haakse bocht naar links. Neem hier het smallere pad rechtsaf, dat verderop iets afdaalt. Dan onderaan de helling linksaf. Hier treft u aan uw linkerhand een koepel aan. In deze koepel heeft iemand het initiatief genomen om een gastenboek neer te leggen waaraan soms leuke mijmeringen over verblijf in de natuur aan worden toevertrouwd. Hier nemen we even tijd om te mijmeren. Bij de T-splitsing gekomen, bij de achter bomen verscholen bosbeek, vervolgt u het pad naar links. Daarna bij de T-splitsing rechtsaf gaan. Op een kruispunt met een bankje rechtsaf gaan, de richting die de LAW markering aangeeft. Het pad kruist de beekbedding: direct daarna gaan we op de T-splitsing naar links. Dit pad rechtdoor langs de beek blijven volgen tot de eerste T-splitsing, hier gaat u rechtsaf. Daarna bij een kruising linksaf en dan als maar rechtdoor tot een klinkerweg (kruising met zandpad negeren). Deze klinkerweg recht oversteken, het pad schuin naar links negeren. Dit pad blijven volgen, alle zijpaden negeren en bij de Y-splitsing rechts aanhouden. Bij de klinkerweg gekomen deze naar links opgaan. Daarna bij paddenstoel 20975 weer linksaf, de Verspijckweg op. Deze weg volgen tot het Zeehuis.

Comments are closed.


Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Instagram