Gastenboek

We zijn benieuwd naar uw ervaringen en uw belevenissen tijdens uw verblijf in het Zeehuis. Net zoals in het gastenboek op onze balie kunt op onze site ook een bericht achterlaten.

16 Reacties Abonneer op de reacties


 1. Erna van Aggele

  Hallo,
  Wat ziet de website er goed uit zeg….Echt super. Ga zo door.
  Groetjes Erna van Aggele

  26 mei, 2011 @ 11:37


 2. Ada de Vogel-Bergwerff

  Het zal in 1967 of 1968 geweest zijn dat ik eerst samen met mijn zus en het jaar daarop met 2zussen en nog wat vriendinnen in het Zeehuis gelogeerd hebben.
  We hadden een onwijs leuke tijd.
  Mijn zus Lenie en ik hadden ook nog een vriendje op gedaan uit Alkmaar.
  Ook weet ik nog dat we een soort modeshow opgevoerd hebben met o.a.een fotograaf in opleiding die wij als vrouw verkleed hadden en ik zelf was verkleed als een man.
  Ik denk nog vaak aan die tijd, ook aan de vriendjes uit Alkmaar.
  Vriendelijke groet, Ada

  12 dec, 2011 @ 16:02


 3. Rob

  Wij wilden graag onze erkentelijkheid en warmte uitspreken voor de geweldige manier waarop we afgelopen weekend de verjaardag van onze moeder (oma) hebben kunnen vieren in het zeehuis.
  Alles was geweldig op orde toen we aankwamen en we hebben het met evenveel plezier zo weer achtergelaten.
  De staf was geweldig professioneel een hulpvaardig, we hebben genoten!
  Familie Beerlage

  20 dec, 2011 @ 14:58


 4. fred

  leuk om dit weer eens te zien
  heb met school in 1977 met meester bodde een week op schoolreis geweest . ziet er nog net uit asls in mijn gedachte.
  ga zeer binnenkort hier weer eens kijken na 35 jaar

  13 mrt, 2012 @ 20:05


 5. E.Muller

  Ben heel blij dat jullie als organisatie bestaan en geniet altijd van de mooie natuur in Bergen aan Zee dankzij jullie!!! Bedankt. Evelyn Muller
  18-08-2012

  19 aug, 2012 @ 07:45


 6. Martin

  Het Zeehuis was net in bezit van het Nivon toen we er als gezin jaar na jaar de vakantie doorbrachten. Het was een leuke tijd, altijd veel kinderen en met mooi weer naar het strand. Als we dan van het strand terugkwamen stonden de bussen met petroleum al klaar en de oude lappen om de teer van onze voeten te halen. Huiswacht ome Nol zag er op toe dat niemand met beteerde voeten het huis in kwam. Er was toen nog elke week groot corvee en daarna kwam de pottenbakker en werden er “mexicaantjes”gemaakt.
  Als het heel warm was dan ging er altijd iemand kijken aan het strand of de zee licht gaf (zeevonk) en dan ging bijna iedereen naar het strand en ook in zee. We speelden ook vaak in het oude sanatorium of wandelden door de duinen langs de visvijvers naar bergen binnen en dan met de bus weer terug.
  Naar het zeeaquarium Neptunus en het vogeltjes park was altijd een leuk uitje.

  01 sep, 2012 @ 20:40


 7. Rachael van den Broek

  Velen jaren van mijn jeugd heb ik hier doorgebracht, zomer ,herfst , kerst en pasen. ( 1969 tot 1980) Elke keer en elk jaar kwamen we naar het Zeehuis. Mijn opa en oma ( Thomas en beb Aardewijn) maar ook mijn ouders waren een aantal jaren huiswacht. Ik koester hele fijne herinneringen aan deze tijd. Spelen met Mieke Biesheuvel , sinds een aantal jaren weer contact via social media. Aan de koffie met bastogne koeken … Voor ons in de volksmond nog steeds Zeehuiskoeken.

  Ik weet nog de rit er naar toe, voor ons gevoel een wereldreis, en dan de hoek om naar rechts en dan zagen we het zeehuis al liggen. Fantastisch een echt thuiskom gevoel.

  Nu al jaren hier niet meer geweest maar blij om te lezen dat het Zeehuis nog steeds bestaat.
  Wellicht eens tijd om een kleine reunie te plannen hier…
  Gr Rachael

  24 jan, 2013 @ 20:07


 8. joyce

  in 1987, ’88 en ’89 ben ik hier een week geweest op kamp met basisschool de bolder uit lelystad! het was er geweldig! er waren toen beheerders met een zoon met down syndroom volgens mij heette hij arnold!
  veel goede herinneringen aan die tijd!

  06 mei, 2013 @ 09:26


 9. theo rietman

  Hier een klein verhaal van mij ik ben in 1968 :-1969 daar geweest het was een mooie tijd ik zou mensen onmoeten die ook in die tijd zijn geweest of die er wat van die tijd wat weet gr

  05 mrt, 2014 @ 10:50


 10. Karel

  ben in begin 2008 in Zeehuis geweest aan de vooravond dat ik 5 jaren over de wereld heb gereisd. Heb alles wat ik had verkocht en huis weggedaan en in die periode kwam ik vaak bij nivon (zeehuis) om te overbruggen. Het was een heerlijke periode daar met spanningsvolle voorgevoelens voor mijn wereldreizen, en ik ben weer terug in een huis in NL en ben altijd lid gebleven van nivon. Kom dit jaar ook graag weer terug bij deze super organisatie en dat geldt zeker voor zeehuis!

  04 mrt, 2015 @ 12:31


 11. Marcel Peperkamp

  Kom snel eens langs met mijn vrouw,Ziet er keurig netjes uit.wij houden van wandelen.En ik ben nieuwsgierig of ik mijn oude schoolmeester Rob van Aggele tegen kom heb er zo een behoefte aan om hem weet te zien en te spreken .Rob was toen werkzaam op de Dr voute school in Amsterdam.
  Grt Marcel Peperkamp.

  04 jul, 2015 @ 12:08


 12. Bert Pruis

  Ben er ook een aantal weken geweest toen ik 8 jaar was in 1959 om “aan te sterken” Was in 6 weken geen gram aan gekomen. Heb er goede en minder goede herinneringen aan. Ben van plan om binnenkort nog even te gaan kijken vanuit Hoorn.

  24 jul, 2015 @ 06:18


 13. Clary Wijenberg

  Een paar mooie dagen in het Zeehuis doorgebracht, met en zonder regen. Huis voldoet aan alle eisen, vriendelijke ontvangst, een schone kamers. En een super mooie omgeving. Mooie wandelingen gemaakt en bij regen voldoende plaatsjes in de omgeving om te bekijken. We komen zeker terug.

  22 jun, 2016 @ 16:23


 14. agnes

  ik ben Agens de eerste keer toen ik hier was was ik 1 jaar en nu ben ik bijna 13. ik heb sinds dat ik 4 ben een hele leuke zeehuis vriendin Roza en we zien elkaar elk jaar weer natuurlijk bij het zeehuis. ik ben huiswacht ik doe het met veel plezier en zit graag bij de balie om de mensen te verwelkomen, de vragen te beantwoorden of om gewoon gezellig een praatje te houden. ik stuur mijn ouders (Sander en Eveline) meestal weg om dat ik het allemaal zelf kan. ik zit het liefste op het strand of in de zee maar rond om het huis is ook veel te doen. ik en veel gasten vinden ons de leukste huiswacht omdat wij zo lekker vrolijk en aanwezig zijn 🙂

  18 jul, 2016 @ 18:12


 15. Karel

  Ben na langere tijd weer bij Nivon geweest 5 dagen, vorige maand. Wat een heerlijke plek dat Zeehuis en Bergen aan Zee is zo’n relaxte sfeer vergeleken met het drukke Den Haag waar ik woon, een verademing.
  Heb gelijk weer voor de herfstvacantie geboekt, en kom dan wederom met de (brom)scooter, helemaal langs de kust, beter kan niet…..
  Het is allemaal tip top het huis, erg goeie organisatie….
  Kom al bij Nivon sinds ’98, erg jammer dat het August Reitsma huis in Hoek van Holland niet meer door Nivon wordt beheerd….Ga zeker ook eens in het nieuwe huis in Wijk aan Zee kijken….
  Groetjes…

  14 sep, 2016 @ 10:59


 16. els

  klinkt afwisselend en goed. mooi weer is dan meegenomen. misschien tot ziens!

  05 sep, 2017 @ 16:33


Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Instagram