OV Wandeltweedaagse

Lijkt u dat geen heerlijk idee? Een OV Wandeltweedaagse door polders, duinen en strand en uiteraard met een overnachting in natuurvriendenhuis Het Zeehuis in Bergen aan Zee. Wij hebben voor u en mooie route uitgestippeld die u gratis kunt downloaden vanaf onze site.

Vanuit Alkmaar door het polderlandschap: over dijken, langs vaarten, sloten en gemalen. Op en neer over duinpaadjes naar het strand van Egmond aan Zee. Enkele kilometers langs de branding naar het noorden. Nachtrust in het Zeehuis. Dag twee door een bosrijk duinlandschap, een duinmeertje en het kunstenaarsdorp Bergen. Verrassende architectuur van de Amsterdamse School. Terug naar Alkmaar via de Bergervaart. De route op de eerste dag is 23 km en op de tweede dag 16 km.

Download:
route OV Wandeling Het Zeehuis

Comments are closed.


Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Instagram