Contact en locatie

 

 

 

 

 

 

 

Adres:
Natuurvriendenhuis Het Zeehuis
Verspyckweg 5
1865 BJ Bergen aan Zee

e-mail: Stuur een mail naar het Zeehuis

Informatie en reserveringen:

Kijk hier voor informatie over reserveren.

Onderaan de berichten op de site ziet u een mogelijkheid om reacties achter te laten. Indien u specifieke vragen heeft over uw verblijf in het Zeehuis, stuurt u ons dan een mail of bel met het aanmeldsecretariaat. Dit werkt voor de beantwoording van uw vraag veruit het beste.

Bereikbaarheid
gps: rd 104.180 520.080
fietsnetwerk Halter in Balans knooppunt 8 (500m)

Openbaar Vervoer:
Van Alkmaar NS: Connexxion bus 166 naar busstation Bergen, dan buurtbus 410 richting Egmond aan Zee, tot halte Verspyckweg te Bergen aan Zee. Voor reserveren zie: 9292.nl.

Auto: Let op, de verkeerssituatie wijzigt ieder jaar op 1 april en op 1 oktober!

Zomerseizoen:
In Bergen aan Zee aan het begin van het dorp bij de rotonde rechtdoor tot de volgende rotonde. Hier rechtsaf ca 80m langs de parkeerplaatsen, direct daarna links aanhouden de Zeylerboulevard op. Deze volgen tot het einde, gaat over in de Verspyckweg. Hier vindt u links op nr 5 Het Zeehuis. De oprit naar het parkeerterrein ligt ca 50 meter verder aan de linkerkant.

Winterseizoen:
Direct in Bergen aan Zee bij de rotonde rechtsaf, de Elzenlaan inrijden. Aan het eind ziet u het Zeehuis al liggen. Voor het huis gaat u rechtsaf om de parkeerplaats 50 meter verder links in te rijden.

Route-links op internet: openbaar vervoer / auto / fiets

[wpgmza id=”1″]

 


Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Instagram